Συγκριτικό πακέτων φιλοξενίας WordPress

Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 WordPress φιλοξενία ιστοσελίδων 5 Συγκριτικό πακέτων φιλοξενίας WordPress

Δείτε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά για κάθε πακέτο shared φιλοξενίας WordPress που παρέχουμε. Για μεγάλες εγκαταστάσεις με ειδικές απαιτήσεις μπορείτε να δείτε παρακάτω τις πρόσθετες υπηρεσίες υποστήριξης, ασφάλειας και τις επιλογές extra storage και backup που διαθέτουμε.

Επιπρόσθετα των παραπάνω πακέτων φιλοξενίας WordPress μπορούν να ενεργοποιηθούν επιπλέον υπηρεσίες για την ασφάλεια κάθε εγκατάστασης.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν πακέτα ετήσιας φιλοξενίας και δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Επιπλέον των παραπάνω υπηρεσιών και ανάλογα με την εγκατάσταση μπορούν να ενεργοποιηθούν extra πακέτα storage, παρέχοντας επιπλέον χώρο δίσκου σε εξωτερικές τοποθεσίες. Ο χώρος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση δεδομένων από διάφορες πηγές και για backup. Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα Backup Storage Space στην Ευρώπη καθώς και την υπηρεσία Enterprise Server Backup με ξεχωριστό σύστημα κρυπτογράφησης και μετάδοσης με εβδομαδιαίο προγραμματισμό.

Οι λύσεις εξωτερικού δικτυακού backup συμπληρώνουν και εξασφαλίζουν τα site που έχουν αυστηρές απαιτήσεις ασφάλειας και προτείνονται για όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα WooCommerce και τα WordPress website με μεγάλο περιεχόμενο.