WordPress φιλοξενία ιστοσελίδων

WordPress φιλοξενία ιστοσελίδων

Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 WordPress φιλοξενία ιστοσελίδων

To WordPress hosting αφορά την φιλοξενία των ιστοσελίδων που έχουν κατασκευαστεί με το WordPress. Το WordPress είναι η πλατφόρμα διαχείρισης ιστοσελίδων (CMS) με το μεγαλύτερο αριθμό εγκαταστάσεων παγκοσμίως. Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό αφού είναι το καλύτερο ανοιχτό λογισμικό για αυτό το σκοπό. Το WordPress έχει τεράστια βιβλιογραφία, μεγάλη γκάμα πρόσθετων plugins για να επιλέξει κανείς και μια τεράστια κοινότητα προγραμματιστών που διαρκώς το ενημερώνει και το εξελίσσει.

“Το wordpress hosting έχει ειδικές απαιτήσεις. Στην IPS δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ταχύτητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.”

WordPress hosting για εταιρικά site και startup E-shop

Παρέχουμε πακέτα φιλοξενίας σε shared υποδομή, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει ένα νέο WordPress site ή ένα καινούργιο E-shop με σχετικά λίγα προϊόντα. [ Περισσότερα]

WordPress hosting απαιτικών site και E-shop

Η επαγγελματική λύση για WordPress site και E-shop ειδικών απαιτήσεων. Ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία σε dedicated server στην Ελλάδα, Γερμανία, Φιλανδία, Αγγλία και ΗΠΑ. [Περισσότερα]

Τι σημαίνει σωστό WordPress hosting

1. Ασφάλεια

 • Cloudflare & Firewall
  Προστασία του site από την εταιρία Cloudflare (IDS & IPS, firewall), high-performance firewall hardware στο Data Center καθώς και από software firewall στους servers. Προστασία με Proxy server είναι δυνατή εφόσον απαιτηθεί.
 • Backup με redundancy 10 ημερών
  Καθημερινό auto backup του site, κρυπτογράφηση των δεδομένων και μεταφορά σε δικτυακή τοποθεσία εκτός server.
 • Comodo SSL
  DV SSL από την εταιρία Comodo με εγγύηση 50Κ $.
 • Antivirus
  Antivirus προστασία στον server.

2. Ταχύτητα

 • CDN
  CDN από την Cloudflare για όλα τα στατικά στοιχεία του site. Proxy caching είναι διαθέσιμο αν απαιτηθεί.
 • Server caching
  Caching σε επίπεδο server.
 • Caching plugin
  Πρόσθετα βελτίωσης ταχύτητας και βέλτιστες ρυθμίσεις WordPress
 • Indexing
  Scheduled database indexing σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 • SSD
  NVMe SSD σκληροί δίσκοι σε όλους τους servers.

3. Ευελιξία

 • Plesk panel
  Plesk panel για διαχείριση του site σε επίπεδο server.
 • Data centers
  Πακέτα φιλοξενίας σε Ελλάδα, Γερμανία, Φινλανδία, Αγγλία και ΗΠΑ.
 • Τεχνική υποστήριξη
  Καθημερινή τεχνική υποστήριξη 9:00 – 17:00. Για 365/24 υποστήριξη απαιτείται ξεχωριστή ετήσια συνδρομή.
 • Έλεγχος και αποκατάσταση site
  Έλεγχος ακεραιότητας WordPress και περιεχομένων. Αναλυτικό log αλλαγών.
 • Δυνατότητα migration
  Δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων από το wordpress.org, οποιοδήποτε άλλο CMS ή βάσης δεδομένων.

Αξιοπιστία και ασφάλεια στο WordPress hosting

Το WordPress hosting έχει ειδικές απαιτήσεις που αυξάνονται ανάλογα με το κεντρικό theme, τα plugins και το πλήθος του περιεχομένου. Η αρχική εγκατάσταση είναι εύκολη διαδικασία καθώς όλες οι κονσόλες διαχείρισης φιλοξενίας υποστηρίζουν το WordPress και έτσι οι περισσότεροι προτιμούν να ξεκινήσουν από εκεί. Η παραμετροποίηση όμως, η εγκατάσταση του κατάλληλου theme και των plugins διαμορφώνει την ποιότητα τελικά του site. Οι καλές εγκαταστάσεις WordPress με τις κατάλληλες άδειες χρήσεις των επιμέρους λογισμικών είναι αυτές που μπορούν να φιλοξενηθούν σε δική μας υποδομή. Επιλέγουμε να μην αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις που δεν συνοδεύονται από τις κατάλληλες άδειες χρήσης για λόγους ασφάλειας. Είναι εύλογο μιας και το WordPress είναι ανοιχτό λογισμικό να ελέγχουμε πλήρως την εγκατάσταση ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο site αλλά και γενικότερα στην υποδομή που το φιλοξενεί, επηρεάζοντας έτσι και άλλες εγκαταστάσεις.

Πακέτα Shared WordPress Hosting

Οι παραπάνω τιμές αφορούν πακέτα ετήσιας φιλοξενίας και δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

WordPress hosting με dedicated resources

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ικανοποιητική επισκεψιμότητα ή ένα εταιρικό website με πρόσθετες λειτουργίες έχουν ανάγκη από περισσότερα resources. Κυρίως απαιτείται CPU, RAM, δίσκοι με μεγάλη ικανότητα IOPS, dedicated βάση και μεγάλο uplink ώστε να μπορεί να μεταδώσει data σε εκατοντάδες ή χιλιάδες ταυτόχρονους επισκέπτες. Οι λύσεις shared hosting και VPS δεν είναι ικανοποιητικές σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί άλλοι χρήστες μπορεί να αντλούν resources την ίδια χρονική στιγμή και έτσι να πέφτει η απόδοση του συστήματος και η ταχύτητα απόκρισης. Η ταχύτητα ενός site είναι επίσης καθοριστική για την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Γι’ αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούμε dedicated servers (bare metal ή cloud) που έχουν δεσμευμένα resources μόνο για την δική σας WordPress εγκατάσταση.

Dedicated Linux servers για φιλοξενία WordPress

Οι παραπάνω τιμές αφορούν πακέτα μηνιαίας φιλοξενίας και δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Data Center που συνεργαζόμαστε

Επιλέγουμε πάντα αξιόπιστα Data Center με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (ISO 27001, GDPR compliance), τις προδιαγραφές ασφάλειας, σύγχρονες υποδομές, ταχύτατες συνδέσεις Internet, οργανωμένο support team και ικανό αριθμό πελατών που να διασφαλίζουν μια θετική πορεία στο χώρο.

Στάδια WordPress hosting

 1. Καταγραφή. Αφορά την καταγραφή των επιμέρους λογισμικών που απαρτίζουν το site
 2. Έλεγχος αδειών χρήσης. Αν κάποιο theme ή plugin χρειάζεται νέα αναβαθμισμένη έκδοση για λόγους ασφάλειας ενημερώνουμε για το κόστος απόκτησης.
 3. Τοποθέτηση του site στο πακέτο φιλοξενίας που έχει συμφωνηθεί. Γίνεται μέτρηση απόδοσης ώστε να ελεγχθούν οι πόροι του πακέτου σε σχέση με τις απαιτήσεις του site.
 4. Ενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων με ειδικές κονσόλες διαχείρισης ενημερώσεων ή επιλογή αναβαθμίσεων από εξειδικευμένο τεχνικό μας με ετήσιο πακέτο υποστήριξης.

Μεταφορά (migration) WordPress από άλλον πάροχο ή από το wordpress.com

Κάθε WordPress site ή eshop που έρχεται σε εμάς περνάει μια σειρά από ελέγχους και βελτιστοποιήσεις πριν εγκατασταθεί σε production server μας. Ειδικά για site που μεταφέρονται από cloud υποδομές ή το wordpress.com σε μικρότερα πακέτα shared hosting ή dedicated server hosting, παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες βελτιστοποίησης της βάσης δεδομένων, την μεταφορά και συμπίεση των όλων των εικόνων καθώς και τον επανέλεγχο όλων των plugin του site.

Στην IPS φροντίζουμε κάθε WordPress hosting πακέτο να διαθέτει τις καλύτερες προδιαγραφές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή αν έχετε κάποιες ειδικές απαιτήσεις πάνω στην εγκατάσταση και φιλοξενία του δικού σας WordPress site.