Τεχνική υποστήριξη WordPress

Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Τεχνική υποστήριξη WordPress

Αν αναζητάτε αξιόπιστους συνεργάτες για Τεχνική Υποστήριξη στο WordPress site ή στο eshop σας (WooCommerce), η IPS έχει την ομάδα που χρειάζεστε. Οι τεχνικοί μας μπορούν να αναλάβουν την μεταφορά του WordPress από οποιονδήποτε πάροχο σε δική μας υποδομή, με κάθε δυνατή εξασφάλιση των δεδομένων σας. 

Τεχνική Υποστήριξη WordPress
Βασική Τεχνική Υποστήριξη WordPress

Όλες οι ενεργές ετήσιες φιλοξενίες WordPress δέχονται Βασική Τεχνική Υποστήριξη με εξειδικευμένα στελέχη σε καθημερινή βάση τηλεφωνικά ή μέσω email (κατά τις ώρες γραφείου 9:00 – 17:00, Δευτέρα – Παρασκευή).

24/365 Εικοσιτετράωρη Τεχνική Υποστήριξη

Η 24/365 Τεχνική Υποστήριξη περιλαμβάνει επιπλέον Cloud Backup, Staging, Update Support, Sensor Monitoring και τεχνικό επιφυλακής ακόμα και σε επίσημες αργίες. Το συγκεκριμένο πακέτο υποστήριξης είναι η καλύτερη επιλογή για ηλεκτρονικά καταστήματα και website οργανισμών και φορέων.

Ακόμα κι αν το site αντιμετωπίζει προβλήματα αστάθειας ή δυσλειτουργεί για διάφορους λόγους, μπορούμε να εντοπίσουμε, να επιδιορθώσουμε το όποιο πρόβλημα ή να ανασύρουμε και να διασώσουμε τα δεδομένα συνδυαστικά από διάφορες πηγές. 

Παρέχουμε οικονομικά πακέτα τεχνικής υποστήριξης και φιλοξενίας WordPress καθώς και πιο ολοκληρωμένα πακέτα φροντίδας για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του site σας.

Τεχνική Υποστήριξη WordPress

Δώστε στο site σας την επαγγελματική φροντίδα που του αξίζει. Αποκτήστε ετήσιο πακέτο Τεχνικής Υποστήριξης WordPress από την IPS και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 231 231 5319 για μία πρώτη γνωριμία με τις υπηρεσίες μας.