Διαφημιστικά video spot

u

Είναι τα Διαφημιστικά video spot ακριβά;

Μαθημένοι από τα τηλεοπτικά διαφημιστικά spot οι περισσότεροι πιστεύουν ότι και τα διαφημιστικά video spot στο Internet ίσως κοστίζουν το ίδιο ακριβά. Αυτό είναι λάθος! Το Internet έχει τους δικούς του κανόνες και πολύ καλύτερες τιμές.

Μάθετε περισσότερα >>

Επικοινωνήστε μαζί μας για οικονομική προσφορά

Αποκτήστε τα δικά σας διαφημιστικά video spot σε οικονομικές τιμές! Εκμεταλευτείτε το διαδίκτυο για να κάνετε περισσότερο γνωστή την επιχείρηση σας!

Προβληθείτε στο διαδίκτυο με διαφημιστικά video spot. Τα video ads είναι έως τέσσερις (4) φορές πιο αποδοτικά (καλύτερο CTR) απ’ ότι οι image ad campaigns. Μεταφέρετε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το κατάλληλο μήνυμα στο κοινό σας και κερδίστε τις εντυπώσεις.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικά video spot

Εκμεταλλευτείτε τους μηχανισμούς προβολής και διαφήμισης Pay Per Click (PPC) των Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, κλπ) αλλά και δικτυακών τόπων όπως το Youtube και:

  • “επικοινωνήστε” την εταιρία σας στο κοινό της
  • ενημερώστε για νέα προϊόντα ή νέες παραλαβές
  • ανακοινώστε προσφορές
  • κάνετε αισθητή την παρουσία σας στην αγορά

Κάνετε focus στο κοινό που σας ενδιαφέρει

Τώρα μπορείτε να “στοχεύσετε” με κριτήρια όπως η ηλικία, η γεωγραφική περιοχή, η γλώσσα αλλά το κυριότερο με βάση τα ενδιαφέροντα του κοινού σας. Παρουσιάστε τα προϊόντα σας με ειδικά διαμορφωμένα video ads που εστιάζουν σε τοπικό επίπεδο ή σε συγκεκριμένο κοινό και κερδίστε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και τις εντυπώσεις.

Η IPS μπορεί να αναλάβει για εσάς τη μελέτη, τη παραμετροποίηση και την παρακολούθηση της καμπάνιας σας με εξειδικευμένα στελέχη της.

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την απαραίτητη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 231.231.5319 (Θεσσαλονίκη) για να συζητήσουμε τη δική σας διαφημιστική προβολή στο Facebook.