Κατασκευή eshop με WooCommerce

Κατασκευή eshop με WooCommerce

Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Κατασκευή eshop με WooCommerce

Ξεκινήστε με κατασκευή eshop στην Θεσσαλονίκη και κατακτήστε τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Στην IPS μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή του δικού σας πετυχημένου E-shop ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων σας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ο χώρος που δραστηριοποιήστε. Όλα τα προϊόντα μπορούν να πωληθούν μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, όσο σύνθετα κι αν είναι. 

Γιατί να μας επιλέξετε για την κατασκευή eshop με WooCommerce

Στην IPS η κατασκευή eshop με την γνωστή πλατφόρμα διαχείρισης WooCommerce είναι μία από τις κύριες δραστηριότητες μας. Αναπτύσσουμε σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα και συντηρούμε εκατοντάδες ενεργές εγκαταστάσεις που πραγματικά αποδίδουν. Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε και εσείς ένα σύγχρονο και αποδοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα, η IPS είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας γι’ αυτό. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει και θα εξυπηρετήσει όλες τις ειδικές ανάγκες της επιχείρησης σας. Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας ακολουθώντας τις απλές και σύντομες διαδικασίες για την απόκτηση του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κατασκευή eshop με WooCommerce

Τι πρέπει να γνωρίζει η σύγχρονη επιχείρηση

Κατασκευή eshop που προσαρμόζονται στα κινητά

Κατασκευή eshop με ανάλυση αναγκών και προσαρμογή λειτουργιών

Η κατασκευή eshop ξεκινά πάντα με ανάλυση αναγκών ώστε να γίνει σωστή προετοιμασία για την επίτευξη των αρχικών στόχων. Φροντίζουμε πάντα να ικανοποιούμε πλήρως τις απαιτήσεις κάθε έργου με συνεχείς ελέγχους ποιότητας σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης. Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε θέματα φιλοξενίας, ασφάλειας, σύγχρονου διαδικτυακού marketing και άλλων ειδικών εφαρμογών ηλεκτρονικής συναλλαγής, η IPS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες (πχ. σύνδεση με άλλα δικτυακά συστήματα ή βάσεις δεδομένων). Έτσι, κάθε επιχείρηση μικρή ή μεγάλη μπορεί πλέον να δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα που να αποπνέει σοβαρότητα και εμπιστοσύνη προς τους υποψήφιους πελάτες – επισκέπτες.

Γιατί επιλέγουμε το WooCommerce

Η κατασκευή eshop είναι πλέον συνυφασμένη με το WooCommerce. Και αυτό γιατί το WooCommerce έχει τις περισσότερες εγκαταστάσεις στον κόσμο με παραπάνω από το 30% των eshop παγκοσμίως. Είναι η πλατφόρμα με την μεγαλύτερη ευελιξία, σταθερότητα και προοπτική εξέλιξης. Ένας τεράστιος αριθμός web developers, που αποτελούν την κοινότητα του WordPress, γράφουν κώδικα ενισχύοντας και βελτιώνοντας τις λειτουργίες του WooCommerce. Η εμφάνιση ενός eshop στηρίζεται σε πρότυπα themes και παραμετροποιείται ανάλογα με τις απαιτήσεις. Φυσικά η εμφάνιση προσαρμόζεται ανάλογα για desctop, tablet και smartphones (responsive design). To WooCommerce ξεκίνησε την ανάπτυξη του το 2011 και συνεπώς ως σύγχρονη εφαρμογή διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο επισκέπτης – υποψήφιος πελάτης ενός eshop. Επιπλέον, το WooCommerce είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης eshop που επιδέχεται βελτιστοποίηση SEO, προσθήκες διασυνδέσεων με άλλα συστήματα, βάσεις δεδομένων ή online υπηρεσίες που αξιοποιούν live feeds για δημοσιοποίηση προϊόντων και προσέλκυση πελατών (Facebook shop, Google Merchant account, Google Ads, κλπ).

Κατασκευη Eshop WooCommerce

6 λόγοι για να αποκτήσετε το δικό σας eshop

Αναγνωρισιμότητα

Μεγαλύτερο Κέρδος

Πωλήσεις 24/365

Εξωστρέφεια

Πωλήσεις Παγκόσμια

Καλύτερη Οργάνωση

Κατασκευη Eshop WooCommerce

6 λόγοι για να αποκτήσετε το δικό σας eshop

Αναγνωρισιμότητα

Μεγαλύτερο Κέρδος

Πωλήσεις 24/365

Εξωστρέφεια

Πωλήσεις Παγκόσμια.

Καλύτερη Οργάνωση

Τύποι eshop που κατασκευάζουμε

Eshop Λιανικής

Ένα eshop που απευθύνεται στην λιανική μπορεί να περιέχει μερικά μόλις έως χιλιάδες προϊόντα, κατηγοριοποιημένα σε ένα λογικό μενού για εύκολη πρόσβαση. Στα eshop που περιέχεται μεγάλος αριθμός προϊόντων είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση φίλτρων αναζήτησης (σύνθετη αναζήτηση) για εύκολη προήγηση.

Απαραίτητα είναι επίσης, ο σωστός υπολογισμός των μεταφορικών και η διασύνδεση με κάποιο Ελληνικό ή ξένο σύστημα πληρωμών (Εθνική, Alpha bank, Eurobank, Πειραιώς, Paypal, Stripe, Viva), δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να χρησιμοποιήσουν κάποιο online τρόπο πληρωμής. Το WooCommerce συνεργάζεται με όλα τα plugin για τρόπους πληρωμής. Σημαντική είναι επίσης η δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων σε μορφή XML feed ώστε να ενημερώνονται άλλα site αυτόματα (Skroutz, Facebook shop, Αγορές Google, κ.α).

Κάθε eshop λιανικής πρέπει να διαθέτει πρωτότυπο και πλούσιο περιεχόμενο, γι’ αυτό και στην IPS φροντίζουμε να εκπαιδεύουμε σωστά κάθε εταιρεία για να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό το διαδίκτυο.

Eshop Λιανικής & Χονδρικής

Οι εταιρείες που απευθύνονται τόσο στην λιανική όσο και στην χονδρική μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο eshop που θα διαθέτει πολλαπλούς τιμοκαταλόγους και μέλη με ρόλους λιανικής ή χονδρικής. Οι τιμές των προϊόντων προσαρμόζονται ανάλογα με το μέλος – επισκέπτη του eshop.

Τα eshop που απευθύνονται στην χονδρική έχουν συνήθως διαφορετική σχεδίαση και λειτουργίες που να διευκολύνουν τους συνεργάτες μιας επιχείρησης να πραγματοποιούν εύκολα και γρήγορα τις παραγγελίες τους.

Οι τιμές, οι διαθεσιμότητες, τα αποθέματα και όλα τα καθημερινά μεταβαλόμενα πεδία μπορούν να ενημερώνονται από XML αρχεία είτε από δικτυακή τοποθεσία σε τακτά χρονικά διαστήματα είτε on demand από τους διαχειριστές.

Τα eshop αυτής της κατηγορίας απαιτούν σημαντική εξοικείωση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και προηγούμενη εμπειρία με eshop λιανικής, γι’ αυτό και προτείνουμε να αποτελούν εξέλιξη και αναβάθμιση των ηλεκτρονικών καταστημάτων λιανικής.

Eshop σε Διασύνδεση

Όλα τα μεγάλα eshop που δέχονται χιλιάδες παραγγελίες κάθε μήνα έχουν online διασύνδεση σε πραγματικό χρόνο με κάποιο πρόγραμμα τιμολόγησης και παρακολούθησης διαθεσιμότητας. Γιατί πολύ απλά ο μεγάλος αριθμός παραγγελιών κάθε ημέρα δεν επιτρέπει την σωστή παρακολούθηση από μια μικρή ομάδα διαχειριστών.

Ειδικά όταν η εταιρεία διαθέτει υποκαταστήματα και αποθήκες σε διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες θα πρέπει ένα κεντρικό σύστημα να ενημερώνει το eshop ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Η διασύνδεση με το λογισμικό μηχανογράφησης ή το ERP επιτρέπει την σωστή ενημέρωση των τιμών και την παρακολούθηση της διαθεσιμότητας σε πραγματικό χρόνο.

Τα eshop σε διασύνδεση με ERP ή σε συγχρονισμό με άλλα προγράμματα μηχανογράφησης απαιτούν πολύ μεγάλη εξοικείωση με το ηλεκτρονικό εμπόριο και έμπειρα στελέχη εντός της επιχείρησης.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σήμερα ένα σημαντικό κανάλι εσόδων, γι’ αυτό και η κατασκευή eshop με WooCommerce είναι μια σοβαρή διαδικασία που πρέπει να ανατεθεί σε επαγγελματίες με εμπειρία. Στην IPS πρώτα ακούμε τις ανάγκες και τους στόχους κάθε επιχείρησης και κατόπιν κατασκευάζουμε eshop που ικανοποιούν τις απαιτήσεις, διαφέρουν από τον ανταγωνισμό και αποδίδουν.

Εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες επιδοτήσεων που χρηματοδοτούν την κατασκευή eshop όπως το πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ“.

Καλέστε μας στο 231.231.5319 (Θεσσαλονίκη) για μια πρώτη γνωριμία. Θα έχετε κοντά σας έναν πολύτιμο και αξιόπιστο συνεργάτη.

Έχετε απορίες; Έχουμε απαντήσεις!

Τι είναι το WooCommerce;

Είναι ένα plugin, ένα πρόσθετο δηλαδή λογισμικό που μπαίνει στο WordPress μετά την αρχική εγκατάσταση και προσθέτει μια σειρά από λειτουργίες στην εγκατάσταση ώστε αυτή από website να μετασχηματιστεί σε eshop με δυνατότητα παραγγελιοληψίας και καλάθι αγορών. Το WooCommerce είναι η πιο δημοφιλής και πιο εξελιγμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για WordPress εγκαταστάσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για το Woocommerce μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση https://woocommerce.com

Πόσα προϊόντα μπορώ να βάλω σε ένα WooCommerce eshop;

Η πλατφόρμα διαχείρισης WordPress δεν κατασκευάστηκε αρχικά για να υποστηρίζει eshop αλλά blogs και ειδησιογραφικά site. Το WooCommerce προσθέτει αυτή τη δυνατότητα ως plugin και άρα από την αρχή μια τέτοια εγκατάσταση δεν έχει τις προδιαγραφές αντοχής που θα είχε ένα custom eshop. Παρόλα αυτά το WooCommerce είναι η πιο δημοφιλής λύση για κατασκευή eshop γιατί είναι αξιόπιστο και αν δεν έχετε μερικά εκατομμύρια προϊόντα τότε δεν θα συναντήσετε κανένα πρόβλημα. 
Στην IPS κάθε εγκατάσταση WooCommerce γίνεται σε dedicated linux server με κλειδωμένα resources ώστε να μην επηρεάζεται από άλλες εγκαταστάσεις. Μπορείτε λοιπόν να ξεκινήσετε με μερικές δεκάδες προϊόντα και να φτάσετε τις αρκετές χιλιάδες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μπορεί να γίνονται πληρωμές με κάρτες;

Ναι φυσικά. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα plugins που επιτρέπουν την διασύνδεση του eshop με τα ασφαλή περιβάλοντα των μεγαλύτερων Ελληνικών τραπεζών (Εθνική, Alpha, Eurobank, Winbank) καθώς και γνωστών ξένων συστημάτων πληρωμών (Paypal, Stripe). Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και παρέχεται βοήθεια από το Τμήμα Υποστήριξης της εταιρείας μας σε όλη την πορεία μέχρι την ενεργοποίηση της διασύνδεσης.

Υπολογίζονται μεταφορικά σε ένα WooCommerce eshop;

Ναι υπάρχει ο default τρόπος υπολογισμού μεταφορικών ο οποίος ενισχύεται και με πιο σύνθετα μεταφορικά με την προσθήκη κατάλληλου plugin. Όποια και αν είναι η συνθήκη που περιγράφει τον τρόπο υπολογισμού των μεταφορικών σας είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να αναλύσουμε σωστά τους πίνακες των μεταφορέων και να εισάγουμε στο eshop τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τον ακριβέστερο υπολογισμό των μεταφορικών.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας. Απαντούμε κατά προτεραιότητα σε όλες τις ερωτήσεις που γίνονται από επιχειρηματίες και εταιρείες που σκέφτονται να αποκτήσουν ένα λειτουργικό και αποδοτικό WooCommerce eshop.

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία για την καλύτερη επικοινωνία μας. Η εταιρεία μας εφαρμόζει πάντα τις προδιαγραφές του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

ΓΚΠΔ - GDPR

14 + 11 =