Σχεδίαση εντύπων

Παράλληλα με την σχεδίαση της ηλεκτρονικής εικόνας σας η IPS μπορεί να αναλάβει και την έντυπη παρουσίαση της εταιρίας και των προϊόντων σας. Έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν με ξεχωριστή εξειδίκευση ο καθένας την δημιουργία σύγχρονων εντύπων για κάθε ύφος και στυλ παρουσίασης. Το αποτέλεσμα θα συμφωνεί με την σχεδίαση του διαδικτυακού σας τόπου και μαζί θα ενισχύει την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας σας.

Εμπιστευτείτε την σχεδίαση των εντύπων σας στην IPS και κερδίστε συνολικά έκπτωση στο πακέτο αναβάθμισης της εταιρικής σας παρουσίασης. Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε πιεστικούς χρόνους παραγωγής γιατί διαθέτουμε τεχνογνωσία, εξοπλισμό και αστείρευτη φαντασία για να δημιουργήσουμε για εσάς ένα αποτέλεσμα ανάλογο των προσδοκιών σας.

Ζητήστε μας προσφορά για το επόμενο έντυπο σας καλώντας στο 231.231.5319.

Δείγματα εντύπων που σχεδιάσαμε

Folder για Α4

Σχεδίαση Folder με κοπτικά για Α4 σελίδες. Χρήσιμο για συγκέντρωση εγγράφων (πχ. προσφορές, συμβόλαια, κλπ) με ταυτόχρονη ανάδειξη του brand name.

3πτυχο Flyer έντυπο

3πτυχο Flyer έντυπο παρουσίασης, ιδανικό για ενημερωτικό φυλλάδιο συλλόγων, ΜΜΕ και ελεύθερων επαγγελματιών.

Κατάλογος προϊόντων
Κατάλογος προϊόντων

Έντυπος κατάλογος προϊόντων 44 σελίδων. Ιδανικός τόσο για εταιρική παρουσίαση όσο και για παρουσίαση χαρακτηριστικών, τιμών και τεχνικών προδιαγραφών του συνόλου των προϊόντων.