Ενημέρωση ιστοσελίδων WordPress

Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Γραφιστική Σχεδίαση 5 Ενημέρωση ιστοσελίδων WordPress

Η IPS μπορεί να αναλάβει την ενημέρωση ιστοσελίδων WordPress, την διαμόρφωση του περιεχομένου, ακόμα και την συγγραφή κειμένων σχετικά με την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Σε κάθε περίπτωση προηγείται λεπτομερής καταγραφή των αναγκών και του υλικού που διαθέτει η επιχείρηση (κατάλογοι, φωτογραφίες, video) και χαράσσεται από κοινού μια στρατηγική για την σωστή ενημέρωση και διαδικτυακή προβολή σύμφωνα με τις δυνατότητες που προσφέρει το theme του WordPress site.

Έχετε κάποιο website που έχει κατασκευαστεί με το WordPress αλλά:

  • δεν έχετε πλέον κάποιον αξιόπιστο συνεργάτη για να αναθέσετε την ενημέρωση του
  • γνωρίζετε τον τρόπο ενημέρωσης αλλά δεν έχετε τον χρόνο για κάτι τέτοιο
  • πιστεύετε ότι ένας επαγγελματίας με εμπειρία σε θέματα web marketing θα μπορούσε να κάνει περισσότερο αποδοτικό το site σας
  • θέλετε να είναι προσεγμένο γραφιστικά ώστε να είναι περισσότερο αποτελεσματικό και αποδοτικό
  • θέλετε να γίνει ταυτόχρονα βελτιστοποίηση του περιεχομένου (SEO) για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

Σχεδίαση & Ενημέρωση Περιεχομένου από την IPS σημαίνει:

ΠΛΑΝΟ

Από το 1999 έως σήμερα έχουμε ακούσει, δει και υλοποιήσει κάθε επιχειρηματικό σχέδιο στο διαδίκτυο. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην σχεδίαση του δικού σας πλάνου δράσης.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, γι’ αυτό και η σωστή προετοιμασία του υλικού παρουσίασης είναι εξαιρετικά σημαντική για την επιτυχία. Στην IPS μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα επιμέρους υποέργα που αφορούν την προετοιμασία του περιεχομένου, όπως κειμενογράφηση, η παραγωγή video, κ.α.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα ακόμα σημαντικό στάδιο είναι και η σωστή ενημέρωση ενός site με το κατάλληλο περιεχόμενο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψετε τι θεωρείται “σωστό” και “κατάλληλο” για την δική σας παρουσίαση στο διαδίκτυο.

ΑΝΑΦΟΡΑ

Θέλετε να γνωρίζετε πόσο αποδοτικό είναι το περιεχόμενο σας στις μηχανές αναζήτησης; Στην IPS μπορούμε να παραδίδουμε αναλυτική αναφορά κάθε ημέρα για τις λέξεις/φράσεις κλειδιά που στοχεύει το περιεχόμενο του site σας. Η υπηρεσία ελέγχου κατάταξης είναι τμήμα της υπηρεσίας SEO και είναι ο καλύτερος τρόπος για μέτρηση της αποτελεσματικότητας του περιεχομένου.

Ενημέρωση WordPress, μια δημιουργική διαδικασία

Κάθε WordPress theme έχει τις δικές του δομές που μπορούν να αξιοποιηθούν και διάφορα plugin που προσδίδουν επιπλέον λειτουργικότητα. Οι διάφοροι σύγχρονοι builders με τις επιμέρους δομές (sections, modules) επιτρέπουν την εύκολη μετατροπή του τρόπου παρουσίασης κάθε σελίδας και την καλύτερη ανάδειξη του περιεχομένου.  Η ενημέρωση ιστοσελίδων WordPress μπορεί να γίνει μια πολύ δημιουργική διαδικασία που πολλές φορές είναι αφορμή για καλύτερη κατανόηση της επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Το υλικό πρέπει να προσαρμοστεί στις διαστάσεις αυτών των δομών (πχ. slider, image gallery, video background, κλπ) ενώ ταυτόχρονα λαμβάνονται υπόψιν οι διαφορετικές εκδοχές της εμφάνισης για desktop, tablet και smartphone. Τα κείμενα και οι εικόνες πρέπει επίσης να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης (SEO) αναδεικνύοντας το θέμα κάθε άρθρου και διατηρώντας ταυτόχρονα μια φυσική ροή του λόγου ώστε να είναι κατανοητά από φυσικά πρόσωπα και όχι μόνο από τα bot των μηχανών αναζήτησης. Φυσικά η όλη παρουσίαση θα πρέπει να οδηγεί τον επισκέπτη στα κατάλληλα Call To Action (CTA) ώστε να μεταφραστεί σε ενέργεια το ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη που έχει κερδιθεί από την συνολική εμπειρία στο site.

Προετοιμασία του κατάλληλου περιεχομένου

Το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα είναι η σωστή και επαγγελματική προετοιμασία του υλικού (κείμενα, φωτογραφίες, video, κλπ).

Επαγγελματική φωτογράφιση

Στην IPS μπορούμε να αναλάβουμε την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση χώρων και προϊόντων.

Κειμενογράφηση

Τα κείμενα ενός site είναι καθοριστικά τόσο για την εύρεση από τις μηχανές αναζήτησης όσο για την αναλυτική ενημέρωση του επισκέπτη, την πρόκληση ενδιαφέροντος και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης.

Καλέστε μας στο 231 231 5319 για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του δικού σας έργου. Η IPS μπορεί να γίνει ο σταθερός συνεργάτης σας για την ενημέρωση των ιστοσελίδων WordPress που έχει η επιχείρησης σας.