Γραφιστική Σχεδίαση

Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Γραφιστική Σχεδίαση

Ξεκινώντας από το λογότυπο

Το λογότυπο είναι η γραφιστική απεικόνιση ενός εμπορικού σήματος και αποτελεί το κυρίαρχο θέμα κατά την διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας. Σε αυτό εμπεριέχεται ότι θέλει να εστιάσει ένα εταιρικό σχήμα, καθώς μέσα από ένα σχέδιο απεικονίζεται το στυλ, το ύφος και γίνονται παραλληλισμοί και συμβολισμοί για ότι χαρακτηρίζει την εταιρεία. Επίσης, τα χρώματα που συμπεριλαμβάνονται στο λογότυπο είναι καθοριστικά και δεσμευτικά ως εταιρικά χρώματα σε όλα τα μέσα και τα σημεία αναφοράς που παραπέμπουν στην εταιρεία.

Το λογότυπο παραμένει αμετάβλητο σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας μιας εταιρείας. Από τα έντυπα, τα ηλεκτρονικά μέσα, το εταιρικό δώρο έως outdoor διαφήμιση και διακοσμητικές επιφάνειες, το λογότυπο είναι συνυφασμένο με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης που εκπροσωπεί. Γι’ αυτό και ένα λογότυπο πρέπει να είναι ξεκάθαρο, ευκολονόητο, να μεταφέρει την προσωπικότητα του οργανισμού και αφετέρου να προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Στην IPS σχεδιάζουμε λογότυπα εστιάζοντας στην αισθητική, στην πολυχρηστικότητα και στο αποτέλεσμα. Στην εποχή του Digital Marketing ένα λογότυπο πρέπει “να στέκεται σωστά” τόσο σε χειροπιαστά όσο και σε ηλεκτρονικά μέσα.

Σχεδιάζουμε την εταιρικής σας ταυτότητα

Το εμπορικό σήμα είναι η αρχή. Στη συνέχεια και στην ίδια λογική μπορούμε να σχεδιάσουμε ότι άλλο χρειάζεται η σύγχρονη επιχείρηση για να επικοινωνήσει την μοναδικότητα στο κοινό της. Από τις επαγγελματικές σας κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα, αυτοκόλλητα, μικρά ή μεγάλα έντυπα, ολιγοσέλιδους ή πολυσέλιδους προϊόντικούς καταλόγους, διαφημιστικές καταχωρήσεις για έντυπα ή για το internet, banners, αφίσες ή ακόμα και τις συσκευασίες των προϊόντων σας.

Στην IPS ξεχωρίζουμε για τον ρεαλισμό και τις φρέσκες ιδέες μας. Εστιάζουμε στο αποτέλεσμα και στην διάρκεια, γι’ αυτό και διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις ζωής με τις εταιρείες που μας εμπιστεύονται. Στόχος μας είναι να φτάσουν, σε κάθε μικρομεσαία Ελληνική επιχείρηση και να αξιοποιηθούν σωστά, οι υπηρεσίες γραφιστικής σχεδίασης με σωστά και λογικά αξιολογημένες και οικονομικές τιμές. Αν θέλετε να γνωρίσετε τις υπηρεσίες γραφιστικής σχεδίασης που μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας στο 231 231 5319 για να συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια.