Κειμενογράφηση

Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Digital Marketing 5 Κειμενογράφηση

Η σωστή προετοιμασία των κειμένων για την μετάδοση ενός διαφημιστικού μηνύματος ή για την αναλυτική παρουσίαση ενός προϊόντος πρέπει απαραίτητα να γίνει από ειδικούς που γνωρίζουν τον ξεχωριστό τρόπο συγγραφής για πώληση από απόσταση.

Τα κείμενα πρέπει να διαφέρουν ανάλογα με τον σκοπό που θέλουμε να επιτελέσουν (αναφορά, εκπαίδευση, εκφώνηση, πώληση σε eshop, κλπ). Στην IPS αναλαμβάνουμε την συγγραφή κειμένων τόσο για έντυπα όσο και για ηλεκτρονικά μέσα και διαφημίσεις. Εξειδικευμένοι συνεργάτες με εμπειρία και σχετική εκπαίδευση (φιλόλογοι, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί) θα περιγράψουν με τον καλύτερο τρόπο την εταιρία και τα προϊόντα σας μεταφέροντας κάθε φορά το μήνυμα που εσείς θέλετε.

Business Internet

Το περιεχόμενο είτε σε έντυπα είτε σε ηλεκτρονικά μέσα προβολής είναι εξαιρετικά σημαντικό και τις περισσότερες φορές αντικατοπτρίζει την ποιότητα κάθε επιχείρησης και του επαγγελματία. Το περιεχόμενο αυτό πρέπει να είναι μοναδικό και να “επικοινωνεί” προς τα έξω τις απαντήσεις που πιθανόν αναζητεί το κοινό σας, με βασικότερες τις απαντήσεις στην ερώτηση “Γιατί να μας προτιμήσετε”. Με σωστή κειμενογράφηση το κοινό πρέπει να πάρει άμεσα και αβίαστα τις απαντήσεις σε ένα μέσο (έντυπο ή site) που εικαστικά θα έχει την ανάλογη φροντίδα. Πρέπει να γνωρίσει γιατί να επιλέξει να συνεργαστεί μαζί σας και σε τι διαφέρει η δική σας πρόταση από αυτή του ανταγωνισμού. Τα κείμενα λοιπόν προσαρμόζονται ανάλογα με το μέσο προβολής και το σκοπό που θα επιτελέσουν. Τα κείμενα που προορίζονται για διαδικτυακούς τόπους ακολουθούν πάντα τις οδηγίες βελτιστοποίησης (SEO) ώστε να σας βρίσκουν πάντα στις μηχανές αναζήτησης.

Μιλήστε μας για το συνολικό έργο που θέλετε να περιγράψετε καλώντας μας στο 231.231.5319.