Διαφήμιση ιστοσελίδων

Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Διαφήμιση ιστοσελίδων

Η διαφήμιση είναι απαραίτητη για την ανάδειξη και την προώθηση κάθε δικτυακού τόπου. Η διαφήμιση ιστοσελίδων μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους που δεν είναι απαραίτητα και μόνο διαδικτυακοί. Τις περισσότερες φορές είναι πιο αποδοτικός ο συνδυασμός της διαδικτυακής με την έντυπη διαφήμιση, καθώς και η ταυτόχρονη αξιοποίηση άλλων ηλεκτρονικών μέσων (πχ. ραδιόφωνο, τηλεόραση). Πάντα ο συνδυασμός απέφερε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Διαφήμιση ιστοσελίδων που πραγματικά αποδίδουν

Για την διαφήμιση ιστοσελίδων στην IPS ξεκινάμε πάντα με μία αναγνωριστική καταγραφή της εταιρείας σας, των προϊόντων, των στόχων και του κοινού που στοχεύουμε. Έτσι μόνο θα μπορούμε να προτείνουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες που θα φέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε τις digital marketing campaigns καθώς και το σχεδιασμό εντύπων που συνδυάζονται με αυτές τις καμπάνιες. Σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε καμπάνιες στα social media sites, στο Google, καθώς και διασυνδέσεις με γνωστά ηλεκτρονικά marketplaces (Skroutz, BestPrice, Google shop). Δημιουργούμε δυναμικές διαφημίσεις και καμπάνιες remarketing σε διασύνδεση με τις κατηγορίες προϊόντων των eshop που διαχειριζόμαστε. Ακόμα, σχεδιάζουμε έντυπα εκπτωτικών κουπονιών, promotional leaflet, έντυπα διαγωνισμών και κληρώσεων που συνδυάζονται με τις ιστοσελίδες.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με έμπειρους επικοινωνιολόγους και διαφημιστές καθώς και παραγωγούς ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών spot για τις περιπτώσεις εκείνες που επιθυμείτε να κάνετε μία πιο ολοκληρωμένη διαφήμιση, πάντα σε σχέση και διαρκή αναφορά με την ιστοσελίδα σας.

Ζητήστε Προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το δικό σας διαφημιστικό πλάνο.

Τα Social Media site και τα site προβολής video είναι δημοφιλή κανάλια για διαφήμιση ιστοσελίδων και eshop. Στην IPS ακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς και προσαρμόζουμε πάντα τα διαφημιστικά πακέτα μας ανάλογα με το κοινό κάθε επιχείρησης. Δείτε το μερίδιο του κοινού που έχει κάθε μέσο στην Ελλάδα.

 • Facebook 75% 75%
 • YouTube 62% 62%
 • Instagram 55% 55%
 • Pinterest 30% 30%
 • Twitter 29% 29%
 • LinkedIn 22% 22%
 • Snapchat 11% 11%
 • TikTok 11% 11%

Διαφήμιση στο διαδίκτυο

Αναζητάτε αξιόπιστους συνεργάτες που μπορούν να επικοινωνήσουν σωστά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την εταιρεία σας στο κοινό που απευθύνεστε; Θέλετε να προσεγγίσετε με πρωτότυπους και αποδοτικούς τρόπους την αγορά;

Google Ads

Στην IPS αναλαμβάνουμε την προετοιμασία, ενεργοποίηση και παρακολούθηση κάθε τύπου καμπάνιας Google Ads. Από μικρές καμπάνιες τοπικού χαρακτήρα έως στοχευμένες καμπάνιες σε άλλες χώρες και άλλες αγορές.

Social media campaigns

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εταιρικής προώθησης στα κοινωνικά δίκτυα προσαρμόζοντας τους τρόπους ανάλογα με το αντικείμενο και το διαφημιστικό budget κάθε εταιρείας / επαγγελματία.

Marketplaces

Στην IPS αναλαμβάνουμε την προετοιμασία και ενεργοποίηση προϊόντων σε τοπικά και διεθνή marketplaces, σε merchant sites και site συγκρίσεων προϊόντων. Στόχος μας είναι πάντα η επιλογή του τόπου που θα είναι περισσότερο αποδοτικός σε κάθε επιχείρηση.

Backlinks & Reviews

Η γνώμη των επισκεπτών και των πελατών σας είναι πολύτιμη. Μαζί μας θα μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμη για να προσελκύσετε νέο πελατολόγιο.

Γιατί να επιλέξετε την IPS για διαφήμιση ιστοσελίδων

 1. Γνωρίζουμε την Ελληνική ηλεκτρονική αγορά από το 1999 και έχουμε έτοιμες λύσεις που συνδυάζουν ηλεκτρονική και συμβατική διαφήμιση.
 2. Αξιολογούμε πάντα το υλικό (λογότυπο, σλόγκαν, κείμενα και διαφημιστικό μήνυμα, φωτογραφίες, video αλλά και τα landing pages στο site ή στο eshop σας) πριν από κάθε διαφημιστική καμπάνια και αν χρειαστεί δίνουμε κατευθύνσεις ή συμμετέχουμε στην παραγωγή νέου περισσότερο κατάλληλου υλικού για καλύτερα αποτελέσματα.
 3. Έχουμε έμπειρα στελέχη και συνεργάτες που θα είναι κοντά σας για να σας καθοδηγούν και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πακέτα διαφήμισης ιστοσελίδων για κάθε επιχείρηση

Δείτε έτοιμες προτάσεις διαφημίσεων ή επικοινωνήστε μαζί μας για το δικό σας εξατομικευμένο πλάνο προώθησης.

Basic Ads plan

Αφορά διαφήμιση ιστοσελίδων / eshop σε Facebook & Google.

Ελάχιστη διάρκεια: 4 μήνες

Περιλαμβάνει για κάθε μέσο: Επεξεργασία φωτογραφιών, σχεδίαση μακέτας 4 PPC διαφημίσεων, αρχική εγκατάσταση και εβδομαδιαία παρακολούθηση σε 4 καμπάνιες.

Extended Ads plan

Αφορά διαφήμιση ιστοσελίδων / eshop σε Facebook, Instagram & Google.

Ελάχιστη διάρκεια: 6 μήνες

Περιλαμβάνει για κάθε μέσο: Επεξεργασία φωτογραφιών και video, σχεδίαση μακέτας 8 PPC διαφημίσεων, παραγωγή 2 video spot 14sec, αρχική εγκατάσταση και καθημερινή παρακολούθηση σε 8 καμπάνιες. Περιλαμβάνεται επίσης η διασύνδεση με XML feed και η αυτόματη ενημέρωση απευθείας από το  WooCommerce eshop σας. Το έμπειρο team των τεχνικών μας θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις δικτύωσης και στατιστικών ώστε να εξάγονται πάντα τα σωστά συμπεράσματα.

Complete Ads plan

Αφορά διαφήμιση ιστοσελίδων / eshop σε Facebook, Instagram, Google, παραγωγή Corpotate video & 2 video ads spot, 2 μακέτες για έντυπα εκπτωτικών κουπονιών, φροντίδα Google MyBusiness account, δημιουργία Youtube καναλιού, διασύνδεση με Skroutz & BestPrice, δημιουργία Facebook catalog feed, XML feed για το Google shop και Google shopping ads.

Ελάχιστη διάρκεια: 1 έτος.

Περιλαμβάνει: Επεξεργασία φωτογραφιών και video, συμβουλευτική υποστήριξη και οδηγίες για καλύτερη προετοιμασία του υλικού παρουσίασης, έλεγχο των pages σε κάθε social media site, σχεδίαση μακέτας 8 PPC διαφημίσεων, παραγωγή εταιρικού video διάρκειας max 2 λεπτών, παραγωγή 2 video spot 14 sec σε διαφορετικές διαστάσεις για κάθε μέσο, αρχική εγκατάσταση και καθημερινή παρακολούθηση σε 10 καμπάνιες, προετοιμασία script διασύνδεσης με τα προαναφερόμενα marketplaces και εκπαίδευση του προσωπικού σας για την διαχείριση του eshop και των pages στα social sites και στο Google.

Custom Ads plan

Προσαρμοσμένες καμπάνιες ανάλογα με το υλικό, τους στόχους και το κοινό.

Προσεγγίστε έξυπνα και πρωτότυπα το κοινό σας με όσα έχει να προτείνει η IPS για την διαφήμιση ιστοσελίδων και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 231 231 5319 για μία πρώτη γνωριμία με τις υπηρεσίες μας.