Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

Η κατασκευή ιστοσελίδων WordPress είναι η πλέον διαδεδομένη υπηρεσία για την διαχείριση περιεχομένου στο διαδίκτυο. Η IPS έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων επιλέγει να υλοποιήσει έργα με την εφαρμογή διαχείρισης ανοικτού κώδικα WordPress. Γιατί πολύ απλά το WordPress είναι η πλέον δημοφιλής πλατφόρμα παγκοσμίως.

Γιατί WordPress:

  • Γιατί το WordPress είναι το No1 CMS παγκοσμίως σε αριθμό εγκαταστάσεων με τεράστια βιβλιογραφία, ποικιλία εργαλείων και κοινότητα προγραμματιστών που διαρκώς το ενημερώνει και το εξελίσσει.
  • Υπάρχουν χιλιάδες έτοιμες σχεδιάσεις (themes) με ενσωματωμένες λειτουργίες για να επιλέξει κανείς. Έτσι κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο στο εικαστικό κομμάτι της παρουσίασης. Για αυτό το λόγο προτιμούμε την κατασκευή ιστοσελίδων WordPress ακόμα και για πελάτες εξωτερικού όπου η απόσταση και πολλές το φράγμα της γλώσσας καθυστερούν την όποια συνεννόηση πάνω στην σχεδίαση. Τα themes σε αυτή την περίπτωση είναι η γρήγορη λύση σε αντίθεση με το custom web design.
  • Υποστηρίζει ικανοποιητικά πολυγλωσσικότητα ενώ άλλες λύσεις ανοικτού κώδικα έχουν προβλήματα σε αυτό.
  • Διαθέτει πλέον πιο εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης που βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με κάποιον drag & drop editor.
  • Υπάρχουν ικανοποιητικά πρόσθετα (WordPress plugins) για βελτιστοποίηση SEO.
  • Υπάρχουν ικανοποιητικά plugins για την ασφάλεια ενός site.
  • Υπάρχουν χιλιάδες υποδομές φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο για την φιλοξενία WordPress site.

Από απλά WordPress site έως σύνθετα έργα σε διασύνδεση με άλλα συστήματα

Οι προγραμματιστές μας μπορούν να υλοποιήσουν από μία απλή εταιρική παρουσίαση, μια εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου έως πολύπλοκα projects. Με το WordPress μπορούν να υλοποιηθούν ακόμα και σύνθετα έργα που αφορούν διασυνδέσεις με άλλα συστήματα. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής δημιουργούμε εύχρηστες, γρήγορες και ασφαλείς εφαρμογές για κάθε επιχειρησιακή ανάγκη. Δίνουμε έμφαση στη λειτουργικότητα αλλά και στην εύκολη επεκτασιμότητα της κάθε εφαρμογής, καθώς οι ανάγκες συχνά αλλάζουν με το χρόνο.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των web εφαρμογών είναι ότι είναι μόνιμα διαθέσιμες, όλο το 24ωρο από οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή κινητό διαθέτει σύνδεση στο internet, μπορεί να γίνει σε αυτά ενσωμάτωση νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά και δεν εξαρτώνται από το λειτουργικό σύστημα του κάθε υπολογιστή (Windows, Mac, Linux).

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ WORDPRESS

Πως ξεκινά η κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress

Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί τους στόχους του όλου εγχειρήματος. Πρέπει να αποσαφηνιστεί το “τι προσπαθεί να πετύχει η εταιρίας σας” μέσω μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και κατόπιν να δούμε μαζί το υλικό που έχετε ήδη ετοιμάσει και το κατά πόσο αυτό είναι κατάλληλο για μια τέτοιου είδους ηλεκτρονική παρουσίαση. Γνωρίζοντας λοιπόν τους στόχους, τα χαρακτηριστικά του κοινού που θα στοχεύσετε και τις σχεδιαστικές προτιμήσεις σας θα προτείνουμε κάποιο από τα έτοιμα, δημοφιλή και αξιόπιστα themes που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο ειδικά για WordPress. Αμέσως μόλις έχουμε έγκριση σχεδίασης προχωράμε στην εγκατάσταση και αρχική παραμετροποίηση του WordPress theme και ανάλογα με την αρχική συμφωνία ενημερώνουμε το site με το περιεχόμενο που θα μας παραδοθεί. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του theme που θα επιλέξετε και το πλήθος του περιεχομένου που θα πρέπει να εισαχθεί στο site.

Υποστήριξη και αναβαθμίσεις WordPress

Κάθε εγκατάσταση WordPress θα πρέπει να συνοδεύεται από ετήσιο συμβόλαιο υποστήριξης από την εταιρία μας ώστε να είναι δυνατή η διαρκής φροντίδα των απαραίτητων ενημερώσεων για τον πυρήνα αλλά και για όσα πρόσθετα έχουν εγκατασταθεί. Το WordPress ως ανοικτό λογισμικό έχει περισσότερες και συχνότερες απαιτήσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Οι εγκαταστάσεις WordPress ως self-hosted website λειτουργούν καλύτερα σε Linux hosting με κατάλληλες προδιαγραφές, για το σκοπό αυτό διαθέτουμε VPS και dedicated server σε διάφορες χώρες (Γερμανία, Αγγλία, Ρωσία, ΗΠΑ και φυσικά Ελλάδα). Παρέχεται επίσης επιπρόσθετα η υπηρεσία CDN για site που απαιτούν καλύτερους χρόνους απόκρισης παγκόσμια.

Καλέστε μας στο 2310 300326 για να συζητήσουμε τις ανάγκες προβολής σας στο διαδίκτυο και να επιλέξουμε μαζί τους βέλτιστους τρόπους προβολής της επιχείρησης σας.