Κατασκευή E-shop WooCommerce

Κατασκευή E-shop με έτοιμα themes και ανοιχτό λογισμικό WooCommerce. Στην IPS μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή του δικού σας πετυχημένου E-shop ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων σας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ο χώρος που δραστηριοποιήστε.

Στην IPS η κατασκευή E-shop με την γνωστή πλατφόρμα διαχείρισης WooCommerce είναι μία από τις βασικές και κύριες δραστηριότητες μας. Αναπτύσσουμε σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα και συντηρούμε εκατοντάδες ενεργές εγκαταστάσεις που πραγματικά αποδίδουν. Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε και εσείς ένα σύγχρονο και αποδοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα, η IPS είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας γι’ αυτό. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει και θα εξυπηρετήσει όλες τις ειδικές ανάγκες της επιχείρησης σας. Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας ακολουθώντας τις απλές και σύντομες διαδικασίες για την απόκτηση του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κατασκευή E-shop με ανάλυση αναγκών και προσαρμογή λειτουργιών

Η κατασκευή E-shop ξεκινά πάντα με ανάλυση αναγκών ώστε να γίνει σωστή προετοιμασία για την επίτευξη των αρχικών στόχων. Φροντίζουμε πάντα να ικανοποιούμε πλήρως τις απαιτήσεις κάθε έργου με συνεχείς ελέγχους ποιότητας σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης. Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε θέματα ασφάλειας, σύγχρονου διαδικτυακού marketing και άλλων ειδικών εφαρμογών ηλεκτρονικής συναλλαγής, η IPS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες (πχ. σύνδεση με άλλα δικτυακά συστήματα ή βάσεις δεδομένων). Έτσι, κάθε επιχείρηση μικρή ή μεγάλη μπορεί πλέον να δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα που να αποπνέει σοβαρότητα και εμπιστοσύνη προς τους υποψήφιους πελάτες – επισκέπτες.