Σχεδίαση Ιστοσελίδων

Η σχεδίαση μιας ιστοσελίδας, όντας μέσα στο πλαίσιο που επιτρέπει ένα σύγχρονο WordPress theme, είναι καθοριστική για την επιτυχία του site. Το εικαστικό αποτέλεσμα έχει άμεση επίπτωση (θετική ή αρνητική) στο κοινό που την επισκέπτεται και μέσω αυτής γνωρίζει την επιχείρησή σας.

Η σχεδίαση της ιστοσελίδας είναι παράγοντας επιτυχίας

Στις αρχές του Internet η σχεδίαση μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν συνήθως υπόθεση ενός web designer. Σήμερα η σχεδίαση ενός μοντέρνου, λειτουργικού και ανταγωνιστικού δικτυακού τόπου με το κατάλληλο UI προϋποθέτει:

  • τη συνεργασία του τμήματος marketing κάθε εταιρείας, 
  • αναλυτή περιεχομένων,
  • έμπειρο κειμενογράφο,
  • τον γραφίστα που έχει σχεδιάσει την εταιρική ταυτότητα,
  • έμπειρους και ικανούς προγραμματιστές που να μπορούν να παραμετροποιήσουν το λογισμικό σε αρμονία με την σχεδίαση για να προσδώσουν την απαιτούμενη λειτουργικότητα.

Ένα WordPress theme μπορεί να παραμετροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό και να εμπλουτιστεί με στοιχεία σχεδίασης που θα το διαφοροποιούν εντελώς από το αρχικό πρότυπο. Όπως είναι κάθε άνθρωπος ξεχωριστός και διαφορετικός, το ίδιο ισχύει και για κάθε επιχείρηση. Γι’ αυτό και θα πρέπει να ξεχωρίσει με μια διαφορετική σχεδίαση ιστοσελίδας. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και η διαφορετικότητα του site είναι αυτά που θα προσελκύσουν το κοινό και θα αποτυπώσουν στην μνήμη του το εταιρικό brand.

Στην IPS μπορούμε να εγγυηθούμε τη σχεδίαση ενός μοναδικού, λειτουργικού και ποιοτικού δικτυακού τόπου χρησιμοποιώντας την εμπειρία, τις γνώσεις και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες.