Εταιρεία

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη σχεδιάζουμε από το μηδέν από ένα λογότυπο μέχρι πιο σύνθετες δημιουργίες που διαμορφώνουν μια σύγχρονη εταιρική ταυτότητα. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα και κατασκευάζουμε σύνθετες web εφαρμογές ακολουθώντας τις ειδικές απαιτήσεις κάθε σύγχρονης επιχείρησης.  Αναλαμβάνουμε τη φιλοξενία ιστοσελίδων και την φιλοξενία ηλεκτρονικών καταστημάτων σε συνεργασία με Ευρωπαϊκά data center υψηλών προδιαγραφών. Ειδικευόμαστε στις υπηρεσίες Digital Marketing αλλά χρησιμοποιούμε και συμβατικούς τρόπους προώθησης που στηρίζονται στην ποιότητα της έντυπης διαφήμισης και του Content Marketing. Σε αυτά τα πλαίσια φωτογραφίζουμε και δημιουργούμε όμορφες video παρουσιάσεις για τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε και για τα προϊόντα τους. 

Είμαστε μια ομάδα από ειδικούς με πολυετή εμπειρία.

Από το 1999 παρέχουμε αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας σε χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Η ομάδα μας λειτουργικά διαχωρίζεται σε τρία τμήματα, το Δημιουργικό Τμήμα (Γραφιστική, Marketing), το Τμήμα Ανάπτυξης Εφαρμογών (Research, Development) και το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών (Εκπαίδευση, Τεχνική Υποστήριξη, Accounting). Όλα τα τμήματα συνδέονται και συνεργάζονται μεταξύ τους και συντονίζονται από δύο Project Managers. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των γραφιστικών και των διαδικτυακών υπηρεσιών.

Το γραφιστικό μας τμήμα αποτελείται από καταξιωμένους γραφίστες, με μεγάλο portfolio. Οι προγραμματιστές μας μπορούν να υλοποιήσουν από μία απλή εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου έως πολύπλοκα projects που αφορούν συνδυασμό πολλών τεχνολογιών και πλατφόρμων. Οι άνθρωποι μας στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι δίπλα σας κάθε στιγμή. Οι γνώσεις και η εμπειρία μας αποτελούν την εγγύηση για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε για την δική σας επιχείρηση.

Στόχος μας είναι πάντοτε το άψογο τελικό αποτέλεσμα για λογαριασμό σας. Είμαστε οι συνεργάτες που χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση.