Προβληθείτε στο Internet

Αποκτήστε σύγχρονη εταιρική ιστοσελίδα για την προβολή της επιχείρησης σας. Απευθυνθείτε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας 24/365 από απόσταση, δεχτείτε παραγγελίες και βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Πουλήστε στο Internet

Δημιουργούμε για εσάς σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα (Eshop) με δυνατότητα online πληρωμών. Δειγματίστε και δεχτείτε παραγγελίες ηλεκτρονικά 24/365 από απόσταση. Αποκτήστε το δικό σας online store που δεν κλείνει ποτέ ότι κι αν συμβαίνει στην τοπική ή στην παγκόσμια αγορά.

Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress – Κατασκευή E-shop WooCommerce – Διαφήμιση στο Internet 

Εμπειρία, οικονομικές τιμές, συνέπεια, τεχνογνωσία και επαγγελματική υποστήριξη 

Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων με το πιο διαδεδομένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου παγκοσμίως, το WordPress CMS.

Κατασκευή E-shop WooCommerce

Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με το WooCommerce plugin του WordPress. Το WooCommerce είναι η καλύτερη επιλογή ανάμεσα στα open source Eshop platforms. 

Διαφήμιση στο Internet

Κάθε διαδικτυακή παρουσία χρειάζεται διαφημιστική προβολή για να διακριθεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό της. Αναλαμβάνουμε την διαφήμιση σας στο διαδίκτυο με έμπειρα στελέχη και τεχνογνωσία στο digital marketing

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Στην IPS μπορείτε να βρείτε τον έμπιστο και αποτελεσματικό συνεργάτη που αναζητάτε σε ότι αφορά την προβολή σας στο διαδίκτυο. Υλοποιούμε έργα κατασκευής ιστοσελίδων και E-shop σε προσιτές και λογικές τιμές, ανάλογες πάντα του συνολικού χρόνου που απαιτείται για την ολοκλήρωση κάθε έργου. Αναλαμβάνουμε ακόμα την δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας σε πολλαπλά κανάλια όπως Social Media sites, blogs και θεματικές ιστοσελίδες, Google Ads, κ.α.

Έχοντας εικοσαετή και πλέον εμπειρία στο Ελληνικό Internet γνωρίζουμε πολύ καλά την Ελληνική αγορά και τις ιδιαιτερότητες που έχει το ηλεκτρονικό εμπόριο στην χώρα μας. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα που πραγματικά αποδίδουν! Γι’ αυτό και αναζητούμε σοβαρές και πολυετής συνεργασίες με επιχειρήσεις που έχουν συνειδητοποιήσει την αξία του Internet και την δυναμική που αυτό μπορεί να προσφέρει.

Είμαστε πάντα κοντά σας για κάθε απορία και διευκρίνιση.

Ζητήστε μας προσφορά

Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες προβολής της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Τα έμπειρα στελέχη μας θα αναλύσουν τις λεπτομέρειες και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε μέχρι σήμερα και θα προτείνουν βιώσιμες και αποδοτικές λύσεις στα μέτρα σας.