Γνωρίστε την IPS

Το κύριο αντικείμενο μας είναι η δημιουργία ηλεκτρονικών παρουσίασεων για το Internet. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη σχεδιάζουμε από το μηδέν από ένα λογότυπο μέχρι πιο σύνθετες δημιουργίες που διαμορφώνουν μια σύγχρονη εταιρική ταυτότητα. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα και κατασκευάζουμε σύνθετες web εφαρμογές ακολουθώντας τις ειδικές απαιτήσεις κάθε σύγχρονης επιχείρησης.  Αναλαμβάνουμε τη φιλοξενία ιστοσελίδων και την φιλοξενία ηλεκτρονικών καταστημάτων σε συνεργασία με Ευρωπαϊκά data center υψηλών προδιαγραφών. Ειδικευόμαστε στις υπηρεσίες Digital Marketing αλλά χρησιμοποιούμε και συμβατικούς τρόπους προώθησης που στηρίζονται στην ποιότητα της έντυπης διαφήμισης και του Content Marketing. Σε αυτά τα πλαίσια δίνουμε κατευθύνσεις, φωτογραφίζουμε και δημιουργούμε όμορφες video παρουσιάσεις για τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε και για τα προϊόντα τους. 

Σχεδίαση ιστοσελίδων στην Θεσσαλονίκη
Κατασκευή eshop
Φιλοξενία ιστοσελίδων WordPress
Διαφήμιση ιστοσελίδων
Φωτογράφιση - Βιντεοσκόπηση προϊόντων και εγκαταστάσεων
Δημιουργία - Επεξεργασία περιεχομένου

Είμαστε μια ομάδα από ειδικούς με πολυετή εμπειρία.

Δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στο Internet από το 1999 και από το 2019 με το παρόν εταιρικό σχήμα της IPS ΙΚΕ, παρέχοντας αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας έως σήμερα σε χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη και επιλεγμένους συνεργάτες με τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των γραφιστικών και των διαδικτυακών υπηρεσιών.

Η γραφιστική ομάδα αποτελείται από καταξιωμένους γραφίστες, με μεγάλο portfolio. Οι προγραμματιστές μας μπορούν να υλοποιήσουν από μία απλή εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου έως πολύπλοκα projects που αφορούν συνδυασμό πολλών τεχνολογιών. Οι άνθρωποι μας στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι δίπλα σας κάθε στιγμή. Οι γνώσεις και η εμπειρία μας αποτελούν την εγγύηση για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε για την δική σας επιχείρηση.

Στόχος μας είναι πάντοτε το άψογο τελικό αποτέλεσμα για λογαριασμό σας. Είμαστε οι συνεργάτες που χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση.

H IPS είναι καταχωρημένη εταιρεία στην υπηρεσία Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ) με αριθμό 148951706000.

Πιστεύουμε ότι