Έργα

Αρχική 9 Έργα

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος της και κάθε ελεύθερος επαγγελματίας πρέπει να έχει σήμερα παρουσία στο διαδίκτυο με μια αυτόνομη και ανεξάρτητη ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα. Σκεφτείτε τον χρόνο που ασχολείται το κοινό σήμερα με το κινητό τηλέφωνο, το tablet, το laptop ή κάποιο σταθερό Η/Υ. Στην ψηφιακή εποχή αν κάτι δεν είναι στο Internet δεν έχει μέλλον.

Όποιο κι αν είναι το αντικείμενο της εταιρείας σας

Όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να προβληθούν μέσω Internet ανεξάρτητα από το αντικείμενο εργασιών τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Δεν υπάρχουν επιχειρήσεις “που για εμάς το Internet δεν κάνει”. Αυτό που ισχύει είναι πως όλοι και όλα μπορούν να εκμεταλευτούν το κοινό του διαδικτύου για μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και πωλήσεις.

Όποιο κι αν είναι το μέγεθος της εταιρείας σας

Τόσο οι μικρές όσο και μεγάλες εταιρείες πρέπει και μπορούν να έχουν σοβαρή παρουσία στο διαδίκτυο. Ένας σύγχρονος ιστότοπος με δυναμικό περιεχόμενο είναι πολλά περισσότερα από τις επαγγελματικές κάρτες και τα έντυπα μιας επιχείρησης, χωρίς αυτό βέβαια να μειώνει την αξία τους. Το ένα ενισχύει το άλλο.

Σε όποιο βαθμό κι αν είστε έτοιμοι

Για τις περισσότερες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες το site είναι η αφορμή να οργανώσουν ή να ανανεώσουν το υλικό προβολής τους. Νέες φωτογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις, ανανέωση ή συγγραφή νέων κειμένων είναι μερικές από τις εργασίες που θα συνοδεύουν πάντα μια σύγχρονη δυναμική διαδικτυακή παρουσία. Κι αν δεν τα έχετε ήδη έτοιμα μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Πρόσφατα έργα

Δείτε αντιπροσωπευτικά έργα και reports από υπηρεσίες μας

www.fitnesstogether.gr

Μια σύγχρονη ιστοσελίδα που κατασκευάστηκε από την IPS, διαθέτει αναλυτικό περιεχόμενο εταιρικής παρουσίασης καθώς και eshop.

www.marmaragraniteskilkis.gr

Ειδικό site που έχει κατασκευαστεί για άτομα με προβλήματα όρασης σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το πρότυπο WCAG 2.0 AA.

www.foe.gr

Και οι χώροι εστίασης έχουν ανάγκη εταιρικής παρουσίασης στο διαδίκτυο με μια σύγχρονη επαγγελματική ιστοσελίδα.

www.lt-accounting.gr

Ένα σύγχρονο ειδικό site για ελεύθερους επαγγελματίες που έχει κατασκευαστεί με προδιαγραφές WCAG 2.0 AA για άτομα με προβλήματα όρασης.

www.goldenworld.gr

PREMIUM E-COMMERCE SOLUTIONS

Κάθε τέτοιο έργο ξεχωρίζει από την υπογραφή στο footer που διασφαλίζει την επιτυχία! Ξεχωρίστε και επωφεληθείτε απ’ όσα έχει να σας προσφέρει ένα υπερσύγχρονο και αποδοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Γνωρίστε τα PREMIUM E-COMMERCE SOLUTIONS, τα eshop που ανήκουν στην ελίτ των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Διαθέτουν ειδικά πρόσθετα plugins, 365/24 υποστήριξη, dedicated resources και sensors ελέγχου.