Η φράση cheapest wordpress hosting είναι δημοφιλής στις αναζητήσεις. Αυτό που θα βρει κανείς στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι κάποιο συγκριτικό άρθρο που αναφέρει εταιρείες low budget hosting του εξωτερικού και ίσως κάποιους τοπικούς Ελληνικούς παρόχους hosting στους διαφημιζόμενους.

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων διαθέτουν οικονομικά πακέτα που επιτρέπουν την εγκατάσταση WordPress μέσα από κονσόλες διαχείρισης όπως το Plesk ή το cPanel. Σε αυτά μπορεί να γίνει μια αρχική βασική εγκατάσταση του WordPress, στην λογική “φτιάξτο μόνος σου”. Αυτό μπορεί να είναι μια θαυμάσια προωθητική ενέργεια για να προτιμήσει κανείς το συγκεκριμένο οικονομικό πακέτο φιλοξενίας αλλά μπερδεύει κάπως τους περισσότερους επαγγελματίες. Μια εγκατάσταση WordPress για να είναι αποτελεσματική και να φανερώνει επαγγελματισμό χρειάζεται πολλά περισσότερα.

Η αγωνία της φθηνής ή της δωρεάν φιλοξενίας WordPress

Με κριτήριο μόνο την τιμή αυτό που μπορεί να λάβει κανείς, είναι μια πολύ στοιχειώδης εγκατάσταση WordPress σε shared πακέτο φιλοξενίας. Δηλαδή σε κάποιο VPS (εικονικό server δηλαδή) όπου θα βρίσκεται μαζί με εκατοντάδες άλλες εγκαταστάσεις site ταυτόχρονα, διαμοιραζόμενες την ίδια γραμμή σύνδεσης. Επιπλέον, το cheapest wordpress hosting νομοτελειακά καταλήγει σε υπερφορτωμένα VPS (εξ’ ορισμού shared) μακρινών Data Center του εξωτερικού, με συχνά τεχνικά προβλήματα hardware, διακοπές δικτύωσης, αμφίβολες προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας δεδομένων.

Τώρα που γνωρίζετε τα προβλήματα που μπορεί να βγάλει το cheapest wordpress hosting αναρωτηθείτε ποιο θα είναι το μέλλον ενός site στο free wordpress hosting. Αναρωτηθείτε πόσο ασφαλή θα είναι τα δεδομένα σας και πόσο ακέραια και λειτουργική θα είναι η εγκατάσταση σας σε ένα δωρεάν πακέτο φιλοξενίας WordPress.

Πόσο σοβαρά παίρνει κανείς μια επένδυση προβολής όταν αναζητά κάτι φθηνό;

Δεν είναι τυχαία η λαϊκή ρήση “ότι πληρώνεις – παίρνεις”, γι’ αυτό και κάτι τόσο σοβαρό όσο η επαγγελματική επιτυχία στο διαδίκτυο δεν πρέπει να στηρίζεται σε τέτοιες ερασιτεχνικές επιλογές. Η φιλοξενία ενός site που υποστηρίζεται από το πιο δημοφιλές CMS παγκόσμια, το WordPress, έχει απαιτήσεις!

Ένα φθηνό πακέτο wordpress hosting είναι συνήθως ικανοποιητικό στην αρχή όσο το site διαμορφώνεται και ενημερώνεται με περιεχόμενο. Μόλις σηκωθεί κανονικά στο domain του και αρχίσει η επισκεψιμότητα να απαιτεί πόρους (resources) από την υποδομή τότε το site θα πρέπει σίγουρα να μεταφερθεί σε πιο κατάλληλη υποδομή.

Ξεχάστε μια για πάντα το cheapest wordpress hosting και επικεντρωθείτε στο best wordpress hosting. Γνωρίστε τα διαθέσιμα πακέτα WordPress hosting που μπορούν να κάνουν το site σας πιο αποτελεσματικό. Καλέστε μας στο 231 231 5319 για να συζητήσουμε τις ειδικές απαιτήσεις του δικού σας site.